הדרכה מהממת שהכינה לרגל חג פורים המוזה שלנו רותם גולן אבלסון:


1. דף בריסטול (מומלץ 200 גרם פלוס) חתוך ל 8 אינץ על 12 (שזה הגודל המירבי של הדף) , ניתן לחתוך ידנית עם סרגל או להשתמש במכשיר חיתוך (טרימר).

2.לאחר החיתוך יש לסמן קיפולים: שני קיפולים לרוחב ושני קיפולים לאורך.


3. מבצעים קיפול ראשוני לרוחב בכל צד של הבריסטול.


4. קיפול אורך ראשוני מיד לאחריו להרים את קפל הרוחב ולהכניס פינות פנימה כמו בעטיפת מתנה.

 

כך גם בצד השני.


את הפינות שיעמדו יש להדביק כלפי פנים שהדף לא יפתח. ממליצה להשתמש גם בדבק רגיל uhu או Amos) וגם בדבק דו צדדי עבה (מגיע גם בעיגולים קטנים) לחיזוק התשתית.


5. לאחר שהפינות עומדות, יש לוודא שהקופסית באמצע שנוצרה יציבה ולא נהיית בטן חיצונית.
מומלץ להדביק או לקשור למלא עם דבק דו צדדי על מנת שיהיה ניתן לפתוח את המשלוח.

והתוצאה לפניכם:

קופסא מעוצבת למשלוח מנות
5 (100%) 2 votes

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *